Om meg

Bilde av Lars-Christian SimonsenHei, og velkommen til min del av internettet. Mitt navn er er Lars-Christian Simonsen, og jeg er tjue-og-noe mann som er bosatt i hovedstaden og deler hjem med min samboer og en liten hund. Opprinnelig kommer jeg fra Nord-Norge, men høsten 2012 bestemte jeg meg for å prøve lykken i Oslo etter at jeg fullførte min mastergrad i Økonomi- og Administrasjon ved Universitetet i Tromsø, og endelig kunne titulere meg selv som siviløkonom

Jeg jobber i dag som Business Controller i Energi Norge, en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for den norske kraftnæringen. Her er jeg økonomiansvarlig for organisasjonens kommersielt drevne datterselskap, EnergiAkademiet, og jobber til daglig med å sjonglere og balansere tall, systemer og mennesker.

Ellers vier jeg mye oppmerksomhet til sport, fotball i særdeleshet, og ikke minst musikk. Jeg er også en ivrig konsument av Oslos fantastiske kulturtilbud på akkurat denne fronten, og du møter meg dermed gjerne på et av byens konsertsteder. Og skulle det være at jeg ikke gjør noen av delene, er sannsynligheten stor for at jeg selv prøver å sette sammen noen ikke alt for avskrekkene lyder med en av mine egne gitarer.